My Followers

Saya dapat e-kad dari kengkawan² yang paling dekat :)

Sekarang, dah susah nak dapat kad raya 'real punya'... semua pakat antar guna e-kad je. Senang keje posmen sekarang ni kan :). Ni ha... ada beberapa keping e-kad yang saya dapat daripada kengkawan opis dan kawan kampus... saje nak bubuh kat sini... nak feel raya weh :)) Kepada yg bagi tu terima kasih bebanyak la...dan dikesempatan ini, saya nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA buat teman² blogger, pembaca setia blog ini dan semua muslimin dan muslimat yang singgah di sini. Moga Aidilfitri kali ini memberikan kita seribu kemanisan dan pengertian...Insyaallah..

Daripada Syuhaini Syamsuddin - kawan se'company'.

Ni plak, daripada Linda Noordin... member sebelah tempat duduk kat opis ☺


Kad daripada Noor Asmahan... Studio


Daripada Normah, Studio


Ni haaa... kad daripada member kampus, teman blogger... Nur Wahida.
Post a Comment