My Followers

Contest khas untuk My Followers jerrrr☺☺☺

Ehemmmm ... lama gak ler duk memikir contest apa yang nak dibuat. Punya la senak, stress sebab banyak keje, kat rumah laks sebuk melayan karenah anak² hamba yang dua orang itu. Sampaikan, nak makan pun tak sempat ... susah tul nak dapat idea kan?

Apa²pun, hari nie ler baru dapat 'idea' setelah bangun dari tido masa lunch tadi, terus dapat ilham ... muekekeke ... Macam penulis lirik gitu! Demi Followers, no hal nyer .... So, apalagi ... jom mai layan contest nie.... macam ler best sangat ☺

Senang jer nak masuk peraduan nie, mula² ... perhatikan gambar di bawah ini betul².

Pastu, letakkan dialong yang sesuaiiiii ..... (Apakah yang dibualkan oleh si anak dan si bapa?) dan tampalkan dialog kreatif di blog anda supaya senang saya dan juri nak terjah ke sana serta tinggalkan jejak anda di bawah post ini okey.

Syarat pra-ketat:

1. Mestilah terdiri daripada Follower-follower saya yer .... (kepada yang belom, apalagi ... you're most welcome)

2. Mempunyai daya kreativiti yang tinggi ☺untuk meletakkan "dialog yang sesuai dengan gambar yang diberikan".

3. Hanya 1 (SATU) dialong sahaja dibenarkan bertanding. (adiah tak cukup ☺)

4. Keputusan adalah MUKTAMAD. Segala komen² tidak akan dilayan setelah keputusan dibuat.

5. Hadiah MISTERI menanti pemenang yang bertuah. (Sponsored by juri: my hubby ☺)

** Pemenang akan dinilai berdasarkan kreativiti yang paling kreatif. Selamat mencuba!!!

(Penyertaan dibuka sehingga 31 December 2009)

Post a Comment