My Followers

Hangkut anak-anak.

.... selamat malam untuk semua pembaca... huhuhu... hari ni, letih sket la sebab bawak anak2 datang opis. No babysitter for every weekends! huhuhu... kebetulan laks, company wat "open house", so, bawak jer la diorang... bos tak kesah kan? (ade upin & Ipin...ade mainan)

Penat gak la melayan dua beradik nie.... mana nak wat keje lagih... thanks, kat akak2 yang ada kat opis tu kerna melayan anak2 saya yerr... (tulung bawak gi makan lagih)... lau saya sowang, kebulur la bebudak nie.

Adik yang dah berlayar ke Australia... keh keh keh... senang ler mama dia wat keje... si kakak, dah dibawa oleh makcik2 kat opis gi turun bawah cari makan. (bawak kain lapik, pillow...kena aircond sejookk opis, adik tido lama la jugak... tp, bila adik jaga, mama dia tetap tak abes2 keje lagih laaa...)

Post a Comment