My Followers

Tagged! 2009 cute's blogger award

Ermmm.... aishah, juz for u.... friendships 4eber-eber! Layan jer la ekkkk.....

1-copy babge"2009 CUTE'S BLOGGER AWARD"untuk letakkan diblog anda.

Nie haaaaaaa... hahahaha

2.-Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda?

Yang rajin bagi award2 kat saya nie ialah Puan Aishah yang masih berada di Nagaoka, Niigata Jopun. Isteri kepada Ariffin yang pandai masak lagih bergaya... hihihi... ibu kepada Aqil yang pandai ambil gambar tue... (cantek tau! sapa nak tengok, pergi la Jepun... atau klik kat sini, anda terus sampai Jepun) Saya suka lepak sana, sebab saya tak pernah pun sampai (salah 1 negara yang teringin bebenor dari kecik nak gi melancong. Buat masa nie, ushar atau layan pics jer la. )

3-Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag).

Saya nie, ehemmm... sebaya/sezaman ngan pemberi award nie. Suka membaca.... menulis.... mengira.... dan paling besh, SUKA tido. Asal saya dari Utara tanah air. Tempat yang terkenal ngan raja segala buah, Durian Balik Pulau! (Syyyyy.... sekarang nie, tgh musim buah-buahan. Macam-macam ada! Jom arrr pi cuti-cuti Malaysia kat Penang)

4-Anda perlu memilih 6 award seterusnya dan menyatakan pada mereka diblog anda....'The blogger Award Friendship goes to':


ummiumaira - member lama duk kat kuwait
mama_idzareef - mama kepada idzareef yang encem
dkama - unta Rock di Genting Highlands yang pandai berkata-kata
Juzer's Family - ibu kepada 2 anak macam saya!
.... 1001 selera 1001 rasa .... - ibu iskandar & irfan
Eynda's Diary - Kak eynda yang cun

(seb baik 6 orang jer... lau tak, abes sume saya nak tag.... nak promote site lah katakan... hihihi )


Post a Comment